Jubileum wensen

Jubileum wensen

Jubileum wensen: leuke cadeautjes om voor een jubileumfeest te vragen.
Jubileum wensenEen uitnodiging voor een jubileumfeest ontvangen is voor de meeste mensen een groot genoegen. Dit gevoel kan echter kort hierna omslaan wanneer het besef doordringt dat dit ook betekent dat een geschikt cadeau gevonden moet worden! Maak het leven voor je gasten wat eenvoudiger door je jubileum wensen duidelijk op de uitnodiging te vermelden. Kom hieronder meer te weten over jubileum wensen, ook heb je de mogelijkheid om een prachtig cadeau te bestellen dat je zelf kan maken!

Bekijk hier de jubileum cadeautjes ->

Meer leuke jubileumcadeaus zijn:

Jubileum wensen:

  • Om geld vragen kan ongepast overkomen, om bloemen vragen niet!

Hoewel het steeds meer ingeburgerd raakt om op een uitnodiging met een afbeelding van een enveloppe aan te geven dat geld het gewenste cadeau is, vinden de meeste mensen dit nog steeds wat ongepast. Dit gaat echter niet op wanneer om iets anders dan geld wordt gevraagd! Een verzoekje om bijvoorbeeld bloemen is beslist niet ongepast. Voeg dus gerust onderaan de uitnodiging een zinnetje toe waarin je bloemen als cadeautip voorstelt. Een afbeelding van een mooie bos bloemen met “cadeautip:” ernaast is uiteraard ook een optie.

  • Jubileum wensen aan jubileumorganisatie overlaten

Bij veel huwelijksjubilea wordt de organisatie van het feest niet door het jubilerende echtpaar maar door de kinderen of kleinkinderen verricht. In dit geval kunnen zij de jubileum wensen van hun (groot)ouders met de gasten communiceren. Zo kunnen de cadeaus bijvoorbeeld op een leuke manier op elkaar worden afgestemd door bosjes bloemen in dezelfde kleur aan te schaffen. Dit levert een bijzonder fraaie bloemenzee op.

  • Jubileum wensen op elkaar afstemmen

Organiseer je het jubileumfeest voor je ouders of een vriend(in)? Dan zijn er nog tal van manieren waarop je ervoor kan zorgen dat zij cadeaus krijgen die op elkaar zijn afgestemd. Vraag bijvoorbeeld de ene helft van de gasten om een mooie bos bloemen mee te nemen en de andere helft om een bijzondere vaas aan de jubilaris of jubilarissen cadeau te doen. Dit voorkomt ook dat de jubilarissen worden geconfronteerd met een schrijnend tekort aan vazen wanneer zij worden opgezadeld met een grote hoeveelheid bloemen waar zij zich geen raad mee weten!

Thematische jubileum wensen:

  • Jubileum wensen werk
  • Jubileum wensen huwelijk
  • Jubileum wensen zakelijk
  • Gouden jubileum wensen

Heb je een tip toe te voegen aan deze pagina of wil je een stukje schrijven over één van bovenstaande thema’s dan kan je hieronder het formulier invullen maar ook kan je een e-mail sturen naar info@jubileumweetjes.nl.transurl.nl. Na controle zullen wij een leuke tekst toevoegen.

Bekijk hier de jubileum cadeautjes ->

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *