Jubileum spreuken

Jubileum spreuken

Een spreuk als jubileumcadeau!
Jubileum spreukenSpreuken ouderwets? Zeker niet! Ze zijn nog net zo toepasselijk als een halve eeuw geleden. Ook vandaag de dag maak je bijvoorbeeld als collega iemand blij met een spreuk als hij of zij een jubileum te vieren heeft. Woorden raken op het moment dat je iemand welverdiend in het zonnetje wil zetten. De ontvanger van het cadeau wordt nog vaak aan deze mooie dag herinnerd als die de spreuk een goede plaats in huis geeft. De uitspraak zal altijd doen denken aan het jubileum. Een persoonlijk cadeau geeft meer het gevoel dat er speciaal aan jou gedacht is. Spreuken vallen daar ook onder doordat je de uitspraken persoonsgericht kiest. Je kunt ze zo veel mogelijk aanpassen aan hem of haar als je zelf wenst. Kom hieronder meer te weten over leuke jubileum spreuken, ook heb je de mogelijkheid om een leuke spreuk toe te voegen aan deze pagina en is het leuk om één van deze spreuken te gebruiken voor bij een leuk tegeltje of een ander cadeau.

Bekijk hier de jubileum cadeautjes ->

Meer leuke jubileumcadeaus zijn:

Jubileum spreuken:

Een spreuk betekent in dit geval veel meer dan een cadeau. Het is een manier om jarenlange waardering voor iemand uit te spreken, degene die het jubileum heeft te prijzen voor zijn of haar toevoeging binnen jullie team als collega en vooral als mens. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit de klassieke oer-Hollandse tegels met delfts blauwe omlijningen. Maar de creatieve mensen onder ons kunnen ook zelf de handen uit de mouwen steken door eigenhandig een tegel te beschilderen. Na afloop maak je er dan als bonus een haakje met touwtje aan vast zodat het opgehangen kan worden.

Tegels met spreuken (tegeltje maken met spreuk) passen ook prima in een groter cadeaupakket. Denk bijvoorbeeld aan de oer-Hollandse tegels die perfect samen gaan in een goodiebag met stroopwafels, kaas of andere lekkernijen van eigen bodem. Ook hiervoor geldt dat je het zo gek en persoonlijk kunt maken als je zelf wil. Voor de echte liefhebber zouden vier kleinere tegels met overkoepelende spreuken een idee zijn. Het kwartet hang je dan bij elkaar op. Met zo’n cadeau belooft het hoe dan ook een jubileum te worden om nooit meer te vergeten. Want wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet dat spreuken zowel voor jong als oud helemaal niet afdoen aan andere cadeaus voor een jubileum.

Enkele leuke jubileum spreuken:

 1. Een jubileum vieren is leuk om te doen met naasten.
 2. We zijn nu zoveel jaar samen en wil jou bedanken voor de leuke tijd tot nu toe.
 3. Verliefd zijn of houden van, dat zorgt snel voor een jubileum.
 4. Gefeliciteerd met jouw zoveel jaar in dienst.
 5. Van harte gefeliciteerd met jouw jubileum.
 6. Je bent nu 5 jaar in dienst, daarom vieren wij dit jubileum.
 7. Vrouwen zijn om van te houden, niet om te begrijpen.
 8. Een mooi jubileum zorgt voor mooie herinneringen.
 9. Liefde is als een vlinder. Het gaat met vreugde en het maakt vreugde waar het gaat.
 10. Geluk is om te houden van en om van gehouden te worden.
 11. Echte liefde heeft geen gelukkig einde omdat echte liefde niet eindigt.
 12. Laten gaan is een manier om te zeggen ik houd van jou.
 13. Waar liefde is is leven.
 14. Jubileum vieren wij vandaag!
 15. Als je je jubileum wilt vieren pak dat groots of intiem aan.
 16. Vandaag vieren wij jouw jubileum!
 17. Geniet van de dag, vandaag vieren wij jou … in dienst.

Leuke jubileum spreuk toevoegen?

Een mooie jubileum spreuk toevoegen aan deze pagina? Dat kan! Stuur hieronder een berichtje in en na controle zal jouw leuke spreuk toegevoegd worden.

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *