Jubileum cadeau

Jubileum cadeau

Een jubileum: een tijd om te vieren!
Jubileum cadeauWanneer je iemand in je omgeving hebt die een jubileum tegemoet gaat, dan moet dit zeker en vast gevierd worden! Dit kan zowel zijn omdat deze persoon bijvoorbeeld 10, 15, 20… jaar getrouwd is. Maar dit kan natuurlijk ook zijn omdat deze persoon al zolang aan het werk is bij jullie! Dit jubileum mag altijd gevierd worden. Hiermee geef je niet alleen aan dat je deze datum niet vergeten bent, maar zo geef je ook aan dat je deze persoon ook gewoon waardeert, dat hij of zij het waard is om eens verwend te worden, dat je zijn of haar prestaties die ze geleverd hebben waardeert en dat je dit ook onthouden hebt. Een klein cadeautje bij dit jubileum is dan ook op zijn plaats. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het kopen van een mooi jubileum cadeau.

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

Meer leuke jubileumgeschenken zijn:

Jubileum cadeau, tips voor cadeaus:

 • Wat geef je dan cadeau op zo’n jubileum?

Misschien ben je nu wel akkoord met het feit dat een jubileum gevierd mag worden, maar weet je niet goed hoe. Dit hoeft eigenlijk helemaal niet zo speciaal te zijn als je wel op het eerste gezicht zou denken. Je kan natuurlijk veel verschillende zaken kopen als cadeau, maar soms is een boeketje bloemen alles wat je eigenlijk maar nodig hebt. Dit is een betaalbaar cadeau, zeker wanneer je dit samen koopt met andere mensen en wordt dit door bijna iedereen met open handen ontvangen! Bijna iedereen houdt van bloemen. Dan hoef je enkel nog maar na te denken welke bloemen je wilt geven. Ook hierin zijn veel verschillende opties. Denk bijvoorbeeld eens na wat de lievelingsbloemen zijn van deze persoon. Je kan eventueel verschillende bloemen combineren met elkaar als je zeker wilt zijn. Met dit cadeau laat je niet alleen zien dat je deze speciale datum niet bent vergeten, maar ook dat je deze persoon echt waardeert en voor alles wat ze gedaan hebben. Bekijk dus zeker eens op het internet wat je mogelijke opties zijn en bekijk waarbij je je het beste voelt en waarmee je de andere het meest plezier zou kunnen doen.

Jubileum cadeau vrouw

 • Een vrouw die een jubileum viert, altijd een reden om te vieren.

Wanneer je een vrouw kent die een jubileum viert op het werk of in haar huwelijk (misschien wel je eigen partner), dan is dit niet enkel een reden om dit eens goed te vieren, maar ook een cadeautje hierbij mag niet ontbreken. Dit is niet enkel beleefd, maar dit geeft ook aan dat je deze datum, die speciaal is voor deze vrouw, niet bent vergeten. Dat deze datum ook speciaal genoeg is voor jou om dit te vieren en een cadeau te voorzien voor deze persoon. Hiermee geef je onrechtstreeks ook aan aan deze vrouw dat ze het waard is om gevierd te worden, dat ze het waard is een cadeau te krijgen, dat je haar waardeert voor hetgeen ze al gedaan heeft voor jou of voor anderen.

 • Maar wat geef je als cadeau aan een vrouw voor een jubileum te vieren?

Dit is voor sommigen een heel moeilijke vraag, omdat er net zoveel keuze is in de cadeaus die je iemand kan geven. Maar soms hoef je het helemaal niet zover te gaan zoeken. Voor een vrouw is het helemaal niet zo moeilijk een geschikt cadeau te vinden, dat bovendien nog betaalbaar is. Je kan een vrouw bijna altijd blij maken met een boeket bloemen. Welke bloemen je geeft, maakt op zich niet zoveel uit. Het is vooral het gebaar dat telt. Want opnieuw, door dit cadeau te doen, geef je enerzijds aan dat je de datum niet vergeten bent, dat deze persoon belangrijk genoeg is om gevierd te worden en geef je ook aan dat ze het waard is een cadeautje te krijgen voor al haar geleverde inspanningen. Een boeket rozen doet het altijd goed bij vrouwen, net als anjers… Maar hierin kan je uiteraard zelf beslissen wat je geeft. Bekijk dus zeker eens rond wat het huidige aanbod is om cadeau te geven en kies hetgeen je jezelf het best bij voelt.

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

Jubileum cadeau voor haar

 • Een jubileum, een moment om vast te leggen en samen te vieren.

Wanneer iemand in je omgeving of je partner binnenkort een jubileum viert, dan mag dit gerust samen gevierd worden. Dit kan zowel zijn Jubileum cadeauomdat deze persoon een bepaald aantal jaren in dienst is op het werk, maar dit kan ook betekenen dat deze persoon zoveel jaar getrouwd is met haar partner, of misschien wel met jou natuurlijk. Het is dan ook geen overbodige luxe om deze persoon een cadeautje te geven hiervoor. Hiermee laat je deze persoon niet alleen weten dat deze datum belangrijk is en dat je deze niet vergeten bent, maar ook dat je haar zodanig waardeert voor haarzelf en voor haar inspanningen, dat ze een cadeautje verdient. Maar wat geef je dan als cadeau?

 • Wat geef je een vrouw cadeau om een jubileum te vieren?

Wanneer je er uit bent dat je deze vrouw een cadeautje wilt geven om het jubileum te vieren, kan je nog twijfelen over welk cadeautje je zou geven aan haar. Dit is niet zo abnormaal, want er zijn wel honderden cadeaus die je zou kunnen geven. Een cadeau dat altijd goed scoort bij vrouwen, zijn bloemen. Ken je de favoriete bloemen van deze persoon, dan is deze opdracht heel makkelijk voor jezelf. Ken je de favoriete bloemen niet van deze persoon, dan kan je ook nog altijd kiezen voor een boeketje bloemen waarin je meerdere soorten bloemen in verwerkt. Hierdoor heb je natuurlijk nog meer kans dat ze deze heel mooi zal vinden. Op zich maakt het voor de meeste vrouwen niet eens uit welke bloemen ze krijgen (al zijn de favoriete bloemen natuurlijk een extra voordeel). De meeste vrouwen vinden het al zeer leuk dat je er aan gedacht hebt, dit betekent al heel veel voor hen. Bovendien geeft het een vorm van appreciatie aan voor hen. Dus bekijk zeker eens op het internet welke bloemen je zoal kan geven en kies er het mooiste boeketje uit voor deze speciale vrouw!

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

Jubileum cadeau voor hem

Bloemen zijn óók een jubileumcadeau voor hém.
Mannen zijn traditioneel de gevers van bloemen, maar het is inmiddels geen geheim meer dat mannen ook graag bloemen ontvangen. Bloemen zijn immers hét teken van liefde en waardering: twee emoties waar ook mannen gevoelig voor zijn. Bloemen zijn tegenwoordig dan ook meer dan geschikt als jubileumcadeau voor hém!

 • Bloemen voor jubileum liefdesrelatie

Bloemen zijn nog steeds hét symbool om liefde te uiten, dat is ook mannen niet ontgaan. Het jubileum van een huwelijk of liefdesrelatie is dan ook een prachtige kans om je vriend of man met een mooi boeket te laten zien hoeveel je nog steeds om hem geeft. Hij zal beslist verrast zijn om bloemen te zien bewegen naar zijn handen toe in plaats van van zijn handen vandaan, maar het zal een aangename verrassing zijn!

 • Jubileum cadeauBloemen voor jubileum op werk

Bloemen zijn op de werkvloer een teken van waardering. Ook een man die een bepaald aantal jaren bij een bedrijf werkt, zal het bijzonder vinden wanneer dit jubileum niet onopgemerkt voorbij gaat. Een bosje bloemen is een mooie, traditionele manier om iemand te bedanken voor het werk dat hij heeft verricht. Mocht het toch wat ongemakkelijk voelen om een mannelijke collega bloemen te geven, dan kan je er altijd nog bij zeggen dat de bloemen ‘ook voor de vrouw thuis’ zijn!

 • Bloemen zonder (echt) jubileum…

Is er eigenlijk geen jubileum, maar wil je toch graag een keer een bosje bloemen geven aan je vriend, man, collega, broer, vader of neef? Dan kan je natuurlijk altijd een eigen jubileum verzinnen. Het zou bijvoorbeeld zomaar exact drie jaar geleden kunnen zijn dat jij voor het eerst bloemen kreeg van hém! Er is geen mooiere manier om dit te vieren, dan om hem hiervoor te bedanken met een fleurig bosje van zijn favoriete bloemen. Wil je er toch nog een mannelijk tintje aan geven? Kies dan voor bloemen in de kleur(en) van zijn favoriete voetbalclub!

Jubileum cadeau vriend:

Boeket voor jubileum vriend, heeft een vriend binnenkort een jubileum te vieren? Bestel een mooi boeket!
Er is altijd wel een reden om iemand een bos bloemen te geven. Maar een jubileum is natuurlijk de beste gelegenheid! Bij een jubileum herdenken we een mooi moment waarop iets begon of gebeurde. Iemand kan bijvoorbeeld in het huwelijksbootje zijn gestapt, of zoveel jaar voor een bedrijf hebben gewerkt. Heeft je beste vriend binnenkort een jubileum? Vergeet dan zeker niet een mooie bos bloemen te geven! Er gelden bepaalde regels voor de jubilea, daarom delen we graag het onderstaande lijstje mocht je het vergeten zijn:

 • 1 jaar: katoenen jubileum. Hierbij horen witte bloemen
 • 2 jaar: papieren jubileum. Hierbij horen gerbera’s
 • 3 jaar: leren jubileum. Hierbij horen zonnebloemen
 • 4 jaar: zijden jubileum. Hierbij horen fresia’s
 • 5 jaar: houten jubileum. Hierbij horen lelies
 • 6 jaar: ijzeren jubileum. Hierbij horen tulpen
 • 7 jaar: wollen jubileum. Hierbij horen roze rozen
 • 8 jaar: bronzen jubileum. Hierbij horen roze bloemen
 • 9 jaar: aardewerken jubileum. Hierbij horen witte bloemen
 • 10 jaar: tinnen jubileum. Hierbij horen rode rozen

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

Een jubileum is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Of het nu gaat om een huwelijk of een sterfgeval, het is belangrijk dat je een bos bloemen of cadeau persoonlijk maakt. Tegenwoordig is het ook zeer gemakkelijk om een mooi boeket online te bestellen! Het kan bijvoorbeeld lastig voor je uitkomen om naar een bloemist te gaan, of je wilt graag vergelijken wat voor soort boeketten er allemaal beschikbaar zijn. Bij een bloemist online kun je het boeket dat je wilt hebben precies bestellen! Ook als je ver weg woont, kun je zelf het moment uitkiezen waarop de bloemen bij je vriend bezorgd zullen worden. Als de bloemen vroeg worden besteld, is het vaak mogelijk dat ze de volgende dag bij je vriend geleverd kunnen worden! Bovendien zijn er meestal mogelijkheden om een extra cadeau toe te voegen, als bonbons of een fles wijn. We hopen dat je veel inspiratie op doet voor het bestellen van een mooie bos bloemen (lees hier meer over bloemen bestellen)!

Hieronder zijn nog enkele leuke ideeën terug te vinden voor een leuk jubileum cadeau.

Jubileum cadeau ideeën

Geef de jubilaris een mooi cadeau en ga op zoek naar leuke jubileum cadeau ideeën. 
Er komen verschillende soorten jubilea voorbij in een mensenleven. Een paar voorbeelden daarvan zijn onder andere een 18 de of 65 ste verjaardag. Je spreekt ook van een jubileum als iemand al twaalf en een half jaar of 25 jaar bij een bedrijf of instelling in dienst is. Natuurlijk kan een jubileum niet voorbij gaan zonder dat dit even uitgebreid gevierd wordt. Een mooi jubileum cadeau hoort daar ook bij. Weet je niet goed wat je de jubilaris moet geven. ga dan eens op zoek naar leuke jubileum cadeau ideeën. Om je alvast een beetje op weg te helpen volgen hier een paar voorbeelden.

 • Een prachtig boeket bloemen die je voor de gelegenheid extra mooi laat inpakken
 • Een doosje bonbons of een fles wijn met een mooie enkele rode roos erbij
 • Een prachtig bloemstukje
 • Een vaas met een grote bos rode rozen
 • Een mand gevuld met allerlei soorten bloemen
 • Een mooi fotocadeau zoals een mooie foto op canvas of een leuke mok met foto
 • Een mooie verpakte rode roos
 • Een bloemen bon
 • Een cadeau bon voor een gezellig lekker etentje of voor de bioscoop, theater of een dagje uit

Een jubilaris verassen met een mooi of bijzonder cadeau. Het vergt misschien even wat tijd om iets leuks te vinden. Ga in ieder geval ruim van te voren al op zoek naar leuke of bijzondere jubileum cadeau ideeën. Het is uiteraard wel belangrijk dat je van te voren op de hoogte bent van wat de persoon in kwestie leuk vind. Probeer er eerst eens achter te komen wat bijvoorbeeld de lievelingsbloemen van hem of haar zijn. Dan kun je hier met het kopen van je jubileum cadeau rekening mee houden. Verras de jubilaris en feliciteer hem of haar met een leuk en bijzonder jubileum cadeau.

Bekijk hier meer over jubileum cadeaus ->

37%
Persoonlijke badjas (zwart)

PERSOONLIJKE BADJAS (ZWART)

Maak de badjas persoonlijk door een naam of een unieke tekst/logo toe te voegen.

€ 53,95 stuk incl. BTW

€ 33,95 Prijs per stuk incl. BTW

30%
Persoonlijke wijnfles (rood)

PERSOONLIJKE WIJNFLES (ROOD)

Maak deze heerlijke rode wijnfles met jouw eigen unieke etiket. Persoonlijk en leuk!

€ 19,95 stuk inclusief drukwerk

€ 13,95 Prijs per stuk inclusief drukwerk

52%
Persoonlijke kussensloop

PERSOONLIJKE KUSSENSLOOP

Maak jouw persoonlijke kussen met een unieke afbeelding of tekst.

€ 26,95 stuk inclusief bedrukking

€ 12,95 Prijs per stuk inclusief bedrukking

37%
Persoonlijke puzzel (120 stukjes)

PERSOONLIJKE PUZZEL (120 STUKJES)

Puzzel met foto 120 stukjes. Te bedrukken met uw eigen foto, tekst of bedrijfslogo. Goedkoop en…

€ 26,95 stuk inclusief bedrukking

€ 16,95 Prijs per stuk inclusief bedrukking

48%
Persoonlijke handdoek

PERSOONLIJKE HANDDOEK

Een 50 x 100 cm handdoek borduren met tekst of logo? Bekijk de mogelijkheden.

€ 26,95 stuk inclusief borduring

€ 13,95 Prijs per stuk inclusief borduring

55%
Persoonlijke broodtrommel

PERSOONLIJKE BROODTROMMEL

Deze broodtrommel is geschikt voor zowel dames als heren en persoonlijk te maken!

€ 28,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 12,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

37%
Persoonlijke bidon

PERSOONLIJKE BIDON

Voor de echte sporter, een leuke bedrukte bidon! Maak hier jouw eigen fotocadeau bidon!

€ 21,45 stuk incl. BTW en opdruk

€ 13,45 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

46%
Persoonlijke magneten (rond)

PERSOONLIJKE MAGNETEN (ROND)

Ga voor de persoonlijke magneten. Zo persoonlijk door het toevoegen van een eigen foto of tekst.

€ 23,95 4 stuks inclusief bedrukking

€ 12,95 Prijs per 4 stuks inclusief bedrukking

31%
Persoonlijke spaarpot

PERSOONLIJKE SPAARPOT

Maak jouw persoonlijke spaarpot met een unieke opdruk. Ga aan de slag door op personaliseren te…

€ 15,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 10,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

Persoonlijke magic mug

PERSOONLIJKE MAGIC MUG

Ga voor de persoonlijke magische mok! Deze mooie magic mug is te voorzien van een eigen design.

€ 11,25 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

37%
Persoonlijke koekjestrommel

PERSOONLIJKE KOEKJESTROMMEL

Maak deze prachtige koekjestrommel door een persoonlijke foto of naam aan toe te voegen. Ga aan…

€ 26,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 16,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

53%
Persoonlijke knuffel Klara (50 cm)

PERSOONLIJKE KNUFFEL KLARA (50 CM)

Maak deze knuffel persoonlijk door een unieke afbeelding of tekst erop te laten drukken.

€ 74,95 stuk inclusief bedrukking

€ 34,95 Prijs per stuk inclusief bedrukking

Persoonlijke mok

PERSOONLIJKE MOK

Origineel en leuk, de persoonlijke mok.

€ 8,95 Prijs per stuk incl. BTW en bedrukking

56%
Persoonlijke muismat

PERSOONLIJKE MUISMAT

Jouw eigen persoonlijke muismat maken voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Per stuk te…

€ 17,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 7,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

46%
Persoonlijk slabbetje

PERSOONLIJK SLABBETJE

Een persoonlijk slabbetje, een succes als kraamcadeau!

€ 21,95 stuk inclusief borduurwerk

€ 11,95 Prijs per stuk inclusief borduurwerk

36%
Persoonlijke koekjestrommel (hart)

PERSOONLIJKE KOEKJESTROMMEL (HART)

Een mooie koekjestrommel in een hartvorm, te voorzien van jouw eigen persoonlijke opdruk.

€ 27,95 stuk incl. BTW en opdruk

€ 17,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

44%
Persoonlijke rugzak (ROOD)

PERSOONLIJKE RUGZAK (ROOD)

Maak deze rugzak persoonlijk door er een leuke foto of tekst erop te laten drukken.

€ 40,95 stuk inclusief bedrukking

€ 22,95 Prijs per stuk inclusief bedrukking

37%
Persoonlijke sleutelhanger (zilver)

PERSOONLIJKE SLEUTELHANGER (ZILVER)

Een mooie zilveren sleutelhanger persoonlijk maken. Met een mooie afbeelding of tekst.

€ 15,75 stuk incl. BTW en opdruk

€ 9,95 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

49%
Persoonlijke slippers

PERSOONLIJKE SLIPPERS

Ga voor de persoonlijke slippers, maak jouw eigen unieke slippers!

€ 36,95 stuk inclusief opdruk

€ 18,95 Prijs per stuk inclusief opdruk

37%
Persoonlijke tekenset

PERSOONLIJKE TEKENSET

Maak deze tekenset persoonlijk. Een tekenset met foto of een naam laten bedrukken? Erg leuk als…

€ 26,95 stuk inclusief bedrukking

€ 16,95 Prijs per stuk inclusief bedrukking

35%
Persoonlijke koksmuts

PERSOONLIJKE KOKSMUTS

Ontzettend leuk voor familieleden, vrienden en als promotioneel artikel, de bedrukte koksmuts.

€ 14,45 stuk incl. BTW en opdruk

€ 9,45 Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

33%
Persoonlijke onderzetters (hout)

PERSOONLIJKE ONDERZETTERS (HOUT)

Maak deze houten onderzetters met jouw unieke afbeeldingen! Gratis drukwerk en morgen bezorgd!

€ 20,95 Per 4, incl. BTW en opdruk

€ 13,95 Prijs per Per 4, incl. BTW en opdruk

Meer pagina’s die gaan over het jubileum:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *